Zonder titel

#259

Zonder titel

Hester Oerlemans

In de periode eind 2016 begin 2017 heeft Hester Oerlemans een werkperiode doorgebracht in de zeefdrukwerkplaats van Plaatsmaken. De zeefdrukken zijn in kleine oplagen gedrukt op biscuittegels die na het afbakken geglazuurd zijn. De afbeeldingen zijn ook op papier gedrukt waardoor er een catalogus ontstaan is met de werken van  die werkperiode. Bij aankoop van twee tegels krijgt u het boek cadeau.

Techniek
zeefdruk op biscuittegel
Afmeting
40 x 30 cm
Prijs
€ 512,- Aanvragen

Webshop

Meer dan 300 werken uit onze collectie kunt u online bekijken en direct aanvragen. Mocht u het werk eerst in onze tentoonstellingsruimte willen bekijken, dan maken we graag een afspraak met u.

Interesse in één van de werken? Graag op “Aanvragen” klikken. U wordt doorgelinkt naar een (mail)formulier waar u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Binnen vijf dagen na het plaatsen van een aanvraag kan Plaatsmaken het werk versturen als u direct besluit om tot aankoop over te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te komen halen.

Plaatsmaken verstuurt bestellingen met Post.NL of UPS, kosten voor het inpakken en verzenden zijn afhankelijk van het formaat. Ingelijste werken worden niet verzonden.