Nieuwe Bureaumanager

Nieuwe Bureaumanager

Graag stellen we aan je voor: Leonne Verweij, onze nieuwe bureaumanager die op 1 september is gestart. Ze kende Plaatsmaken al, en nam zich voor ooit bij ons te komen werken. 

Leonne: ‘Tijdens mijn studie Fine Art aan Artez leerde ik Plaatsmaken kennen. Mijn liefde voor grafiek en kunst bracht me destijds hier en heeft me nu ook hier weer teruggebracht. Ik vind Plaatsmaken een bijzondere en mooie plek, waar de energie van maken en creëren in de lucht hangt. Ik ben ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan en achter de schermen bij te kunnen dragen aan dit fijne team!’

De aanstelling van Leonne wordt mede mogelijk gemaakt door de regeling Erfgoed Starter via het Mondriaan Fonds door het ministerie van OC en W.

 

Behalve Leonne hebben we nog twee nieuwe Plaatsmakers: Rieke Righolt en Noor van Wageningen versterken sinds 1 september onze Raad van Toezicht. Met hun expertise op financieel en juridisch vlak zijn nu alle onderdelen van onze bedrijfsvoering vertegenwoordigd in de Raad van Toezicht.