Zevenblad#3

#439

Zevenblad#3

Zevenblad

Poëzie en beeldende kunst magazine Zevenblad#3 is op 4 december succesvol gepresenteerd en nu te koop. De poëzie is van Astrid Arns, Maud Nass, Margreet Tjalsma en Annet Zaagsma. Beeldbijdragen zijn van Mirjam Kuitenbrouwer, Guusje de Bruin, Marieke Noort, Patty Struik, Melle Mijnhardt, Corine Aalvanger (afb), Lydia Wierenga, Carel Lanters, Lenneke van der Goot, Anne Schoemaker en Karin van Pinxteren. En de vormgeving is van Kaisha van de Werkplaats Typografie

  • Los nummer € 10,00
  • Exclusief verzendkosten Nederland en Europa

 

Techniek
drukwerk
Oplage
100
Prijs
€ 10,- Aanvragen

Webshop

Meer dan 300 werken uit onze collectie kunt u online bekijken en direct aanvragen. Mocht u het werk eerst in onze tentoonstellingsruimte willen bekijken, dan maken we graag een afspraak met u.

Interesse in één van de werken? Graag op “Aanvragen” klikken. U wordt doorgelinkt naar een (mail)formulier waar u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Binnen vijf dagen na het plaatsen van een aanvraag kan Plaatsmaken het werk versturen als u direct besluit om tot aankoop over te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te komen halen.

Plaatsmaken verstuurt bestellingen met Post.NL of UPS, kosten voor het inpakken en verzenden zijn afhankelijk van het formaat. Ingelijste werken worden niet verzonden.