Zevenblad#1

#422

Zevenblad#1

Zevenblad

In het magazine, dat twee keer per jaar verschijnt, worden poëzie en beeldbijdragen opgenomen. Poëziebijdragen van Tijs van Bragt, Moeckbert, Arno Kramer, Edwin Fagel en Geert van de Ven. De beeldbijdragen zijn afkomstig van Tamara Kho, Carin Unverzagt, Erik Odijk, Remco Dikken, Choi Wong, Koen Kievits, Frederique van Domburg, Rozemarijn Westerink, PJ Roggeband en Elisabeth Vuez.

  • Los nummer € 10,00
  • Verzendkosten Nederland € 3,50
  • Verzendkosten Europa € 7,50
  • Jaarabonnement (2 nummers) € 25,00
Techniek
drukwerk
Oplage
100
Prijs
€ 10 Aanvragen

Webshop

Meer dan 300 werken uit onze collectie kunt u online bekijken en direct aanvragen. Mocht u het werk eerst in onze tentoonstellingsruimte willen bekijken, dan maken we graag een afspraak met u.

Interesse in één van de werken? Graag op “Aanvragen” klikken. U wordt doorgelinkt naar een (mail)formulier waar u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Binnen vijf dagen na het plaatsen van een aanvraag kan Plaatsmaken het werk versturen als u direct besluit om tot aankoop over te gaan.

Afhankelijk van het formaat verstuurd Plaatsmaken bestellingen met Post.NL of UPS. Kosten voor het inpakken en verzenden zijn € 25,- en u ontvangt een track&trace nummer. Ingelijste werken worden niet verzonden.