Publicatie: ExtraPlaats #2

#397

Publicatie: ExtraPlaats #2

ExtraPlaats

Een unieke uitgave op A2-formaat in risoprint en zeefdruk. In een gelimiteerde oplage van slechts 120 stuks. 36 pagina's plus omslag.

Voor ExtraPlaats #2 zochten tien kunstenaars, illustratoren en vormgevers de grenzen van de riso- en zeefdruktechniek op. Hun beelden werden eerst gedrukt op de risograph-printer (ook wel bekend als stencilmachine), waarna er via zeefdruk handmatig nieuwe lagen aan werden toegevoegd. Het resultaat: een vibrerend geheel dat het uiterste van de technieken vergt.

Artsists are / Met bijdragen van: Ruth van Beek (NL), Lysandre Begijn (BE), Koos Breen (NL), Martine Johanna (NL), Masha Krasnova-Shabaeva (RU), Guido Nieuwendijk (NL), Qiaoyi Shi (CN), Wouter Venema (NL), Lasse Wandschneider (DE) en Alex Walker (GB).

ExtraPlaats #2 is een samenwerking tussen drukwerkplaats en uitgeverij Knust van Extrapool in Nijmegen en Productiehuis Plaatsmaken in Arnhem. Plaatsmaken toont de beelden uit de publicatie met een selectie van bestaand werk van de deelnemers in de tentoonstelling ExtraPlaats ExtraWerk van 22 juli tot en met 17 september. Op 30 juli wordt ExtraPlaats #2 gelanceerd in Nijmegen tijdens de Extrapoolavond.

Prijs / Price (incl. BTW/VAT and porto/ shippingcosts):

- NL: € 80,-
- Europe: € 85,-
- World: € 100,-

Prijs losse verkoop: € 70,- (inclusief btw, af te halen bij Plaatsmaken)

Techniek
zeefdruk en risoprint
Oplage
120
Prijs
€ 70,- Aanvragen

Webshop

Meer dan 300 werken uit onze collectie kunt u online bekijken en direct aanvragen. Mocht u het werk eerst in onze tentoonstellingsruimte willen bekijken, dan maken we graag een afspraak met u.

Interesse in één van de werken? Graag op “Aanvragen” klikken. U wordt doorgelinkt naar een (mail)formulier waar u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Binnen vijf dagen na het plaatsen van een aanvraag kan Plaatsmaken het werk versturen als u direct besluit om tot aankoop over te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te komen halen.

Plaatsmaken verstuurt bestellingen met Post.NL of UPS, kosten voor het inpakken en verzenden zijn afhankelijk van het formaat. Ingelijste werken worden niet verzonden.