Plaatsmaken facebook
026 351 56 97
info@plaatsmaken.nl

Workshops en masterclasses

In september starten de nieuwe workshops bij Plaatsmaken voor kunstenaars, vormgevers, scholieren, studenten (ArtEZ) en belangstellenden. Zo is er de workshop Patroon ontwerpen en uitvoeren, Blauwdrukken, Zeefdruk & Transfer op textiel, Toyobo, Pinhole, DOKA en de Combinatiecursus grafische technieken. Ga voor meer informatie en prijzen naar: onze website en meld je aan!
Lees verder

Laatste week: Zomerstad | Bert van Ommen

wanneer: vr 12 juli t/m 23 augustus 2019

waar: Galerie Plaatsmaken, Klarendalseweg 82a, Arnhem

Bert van Ommen maakte collages en schilderijen die de stad op een heel andere manier lieten zien. De grijze schil van de avond met de gele binnenkant van kamers en levens. Gebouwen en luchten ontleed in losse elemeneten die met elkaar een verhaal vertellen dat je nog niet kende. 

Lees verder

Step into the error dome | Kasper van Moll

wanneer: do 29 augustus t/m 18 oktober 2019

opening: do 29 augustus 17.00 uur
waar: galerie Plaatsmaken, Klarendalseweg 82a, Arnhem
 
De jonge kunstenaar Kasper van Moll werkte bijna een jaar met tussenpozen in het zeefdrukatelier. Honderden zeefdrukken maakte hij, in d ebasis herhalingen van steeds hetzelfde, maar toch net anders.

Lees verder

Presentatie 3e serie Oogmerk

wanneer: zondag 8 september van 14.00 tot 18.00 uur
waar: Collectie De Groen, Weverstraat 40, Arnhem

Tijdens het festival Bartok Bruist toont Plaatsmaken bij Collectie De Groen haar 3e serie Oogmerk. Zes kunstenaars zijn in deze nieuwe serie geportretteerd: Ada Dispa, Gijs Frieling, Klaas Gubbels, Lieven Hendriks, Hans Jungerius en Barbara Polderman.

Lees verder