Spiegelreflecties

Spiegelreflecties

Wil je als kunstenaar je werk bespreken met collega’s? Op donderdag 21 oktober 2021 is Gijs Frieling bij ons te gast. Hij zal de eerste groepswerkbespreking van de serie  Spiegelreflecties leiden. We willen hiervoor vier kunstenaars uitnodigen.

We hebben gemerkt dat veel kunstenaars het als een gemis ervaren dat na de studietijd op de academie de inhoudelijke spiegeling wegvalt. Daarnaast kan het gewoon heel prettig zijn om in een afgebakende omgeving met collega-kunstenaars van gedachten te wisselen over je werk.

  • Meedoen? Stuur een motivatie! Maak daarin duidelijk wat je wilt bespreken. Mail voor 10 oktober naar info@plaatsmaken.nl ovv Spiegelreflecties. Deelname is gratis, maar we kiezen uit de motivaties de meest aansprekende.
  • Vier deelnemers worden per keer geselecteerd om een gesprek te voeren over hun werk met elkaar onder leiding van een telkens wisselende kunstvak- senior die het gesprek modereert. Spiegelreflecties is voor alle professionele makers toegankelijk.
  • Bijeenkomst donderdag 21 oktober 14.00 - 16.30 uur
     

Gijs Frieling (1966) is beeldend kunstenaar en muralist. Hij werkt als senior kunstadviseur Rijksbouwmeester. www.gijsfrieling.nl