Plaatsmaken gesloten i.v.m. dakrenovatie

Plaatsmaken gesloten i.v.m. dakrenovatie

Apr 1Apr 28 2019

In april 2013 opende Plaatsmaken aan de Klarendalseweg haar nieuwe onderkomen. Dit pand, een voormalige erotheek, was door Volkshuisvesting helemaal aangepast aan de specifieke behoeftes van Plaatsmaken. De binnenkant van het pand is ingericht als werkplaats en presentatieruimte. Voor het dak was destijds geen budget.

In april 2019 gaat dan toch het dak eraf! Plaatsmaken krijgt een gloednieuw en duurzaam dak, waardoor de energiekosten fors naar beneden gaan en we niet meer op bloedhete dagen in de kelder moeten gaan zitten. Om deze ingrijpende verbouwing mogelijk te maken is het onvermijdelijk dat Plaatsmaken de deuren sluit. Gedurende de maand april is het niet mogelijk bij ons te komen werken en is er ook geen tentoonstelling.

De lopende projecten, zoals de Biënnale Gelderland en Oogmerk, moeten natuurlijk gewoon doorgaan. Daarom houdt Plaatsmaken kantoor in Rozet gedurende de sluiting. We zijn telefonisch bereikbaar via mobiel, en u kunt ook langskomen.

Op donderdag 16 mei om 17 uur bent u in ons pand aan de Klarendalseweg 82A van harte welkom op de feestelijke opening van de solotentoonstelling van Wouter Venema.