Word Vriend van Plaatsmaken

De gemeente Arnhem besloot in 2019 haar jaarlijkse bijdrage aan Plaatsmaken te verhogen met 25.000 euro. Door deze structurele extra bijdrage is het voortbestaan van Plaatsmaken veilig gesteld en kan de stichting blijven bijdragen aan de kunst en cultuur in Gelderland en in Arnhem in het bijzonder. Toch blijft er een probleem over: de liquiditeitspositie van de stichting. Deze heeft een eenmalige injectie nodig om Plaatsmaken weer helemaal gezond te maken. Zo ontstond het idee voor onze Vriendenactie. Door Vriend van Plaatsmaken te worden en te doneren laat u zien dat u de stichting en haar activiteiten ondersteunt en toejuicht. Plaatsmaken zoekt Vrienden die de stichting financieel willen ondersteunen. De ondersteuning geldt steeds voor één jaar, die na afloop hopelijk verlengd wordt. Er zijn verschillende soorten Vrienden:

Particulieren:

  • Huisvriend. Voor 10 euro wordt u Huisvriend.
  • Boezemvriend. Voor 50 euro of meer wordt u Boezemvriend. Als dank ontvangt u een PM-geschenkje en een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag. Op deze dag nemen we u mee naar een van onze projecten voor een speciale rondleiding en borrel, bijvoorbeeld dit jaar naar Biënnale Gelderland. Zo heeft u direct een exclusief inkijkje in de activiteiten van Plaatsmaken.

 

Bedrijven:

  • Huisvriend. Voor 100 euro is uw bedrijf Huisvriend. We bedanken u met een PM-geschenkje en een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendendag.
  • Netwerkvriend. Indien u 250 euro of meer doneert, beschouwen wij u als Netwerkvriend. Namen van onze Netwerkvrienden worden gezeefdrukt op de muur bij Plaatsmaken en vermeld op onze website. Daarnaast ontvangt u natuurlijk ook het geschenkje en een uitnodiging voor de Vriendendag.

 

Ander bedrag: