Zonder titel

#431

Zonder titel

Hester Oerlemans

In de periode eind 2016 begin 2017 heeft Hester Oerlemans een werkperiode doorgebracht in de zeefdrukwerkplaats van Plaatsmaken. De zeefdrukken zijn in kleine oplagen gedrukt op biscuittegels die na het afbakken geglazuurd zijn. De afbeeldingen zijn ook op papier gedrukt waardoor er een catalogus ontstaan is met de werken van  die werkperiode. Bij aankoop van twee tegels krijgt u het boek cadeau.

Technique
zeefdruk op biscuittegel
Size
30 x 40
Price
€ 512,- Request

Webshop

Meer dan 300 werken uit onze collectie kunt u online bekijken en direct aanvragen. Mocht u het werk eerst in onze tentoonstellingsruimte willen bekijken, dan maken we graag een afspraak met u.

Interesse in één van de werken? Graag op “Aanvragen” klikken. U wordt doorgelinkt naar een (mail)formulier waar u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Binnen vijf dagen na het plaatsen van een aanvraag kan Plaatsmaken het werk versturen als u direct besluit om tot aankoop over te gaan.

Afhankelijk van het formaat verstuurt Plaatsmaken bestellingen met Post.NL of UPS. Kosten voor het inpakken en verzenden zijn € 25,- en u ontvangt een track&trace nummer. Ingelijste werken worden niet verzonden.