Zevenblad#4

#443

Zevenblad#4

Zevenblad

Zevenblad#4 is een weerslag van het project Altered Breath van curator Wouter Venema, waarin vier duo’s kunstenaars/ dichters samenwerkten in de ateliers van Plaatsmaken.
De beeldbijdragen zijn van Marijn van Kreij, Astrid Nobel, Bernice Nauta en Müge Yilmaz en poëzie van Ananda Serné, Dorien de Wit, Hannah van Binsbergen en Vicky Francken. Wouter Venema en Inge Pollet schreven daarnaast ook allebei een tekst bij het project. 
 
Zevenblad is het magazine voor kunst en poëzie van Plaatsmaken en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.
Redactie: Inge Pollet en Menno Wieringa en gastredacteur van #4 Wouter Venema.
Vormgeving: Kaisha Murzamadiyeva,Werkplaats Typografie

Los exemplaar is € 10.00 exclusief verzendkosten

 

Technique
drukwerk
Edition
100
Price
€ 10,- Request

Webshop

Meer dan 300 werken uit onze collectie kunt u online bekijken en direct aanvragen. Mocht u het werk eerst in onze tentoonstellingsruimte willen bekijken, dan maken we graag een afspraak met u.

Interesse in één van de werken? Graag op “Aanvragen” klikken. U wordt doorgelinkt naar een (mail)formulier waar u uw gegevens en vragen in kunt vullen. Binnen vijf dagen na het plaatsen van een aanvraag kan Plaatsmaken het werk versturen als u direct besluit om tot aankoop over te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling zelf op te komen halen.

Plaatsmaken verstuurt bestellingen met Post.NL of UPS, kosten voor het inpakken en verzenden zijn afhankelijk van het formaat. Ingelijste werken worden niet verzonden.